‘Circulair Ondernemen keurmerk aanbevolen door Register Strateeg Pieter Jan Stokhof’

Pieter Jan Stokhof, Register Strateeg en eigenaar van A GR8 Company adviseert bedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen op het gebied van strategie en beleid met als specialismen MVO en Circulair Ondernemen.

Ondernemers zijn altijd gericht op de continuïteit en de doorontwikkeling van hun bedrijf. Maar de continuïteit van een bedrijf kan alleen maar worden veilig gesteld als er respect is voor het welzijn van mensen en onze natuurlijke leefomgeving. Daarom zet A GR8 Company zich actief in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Pieter Jan Stokhof is een van de 10 Founding Fathers van Happy Planet Professionals, een beweging van zelfstandige adviseurs die zich ten doel stelt binnen organisaties en bedrijven meer aandacht te vragen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Als MVO onderdeel wordt van de bedrijfsstrategie zal dit van positieve invloed zijn op de continuïteit van het bedrijf, op de maatschappij, mens en milieu.

A GR8 Company is toegetreden als representant van het Nationaal Duurzaamheid Instituut, het kennisinstituut van Nederland dat o.a. verschillende keurmerken uitgeeft op het gebied van circulair, maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

“Circulair Ondernemen is een noodzaak. Het is goed als ondernemers daarbij worden ondersteund.”