Control Union Certifications

Control Union heeft zich ontwikkeld en uitgebreid dankzij hun diepgaande kennis en ervaring van de supply-keten in vele takken van de economie, waaronder landbouw, energie, bosbouw, duurzaamheid en textiel. Control Union stamt af van Peterson en is inmiddels deel van een internationale groep bedrijven met expertise in onafhankelijk, internationaal cargo surveying and super-intending.

Control Union is verantwoordelijk voor de GSES-audits voor certificering, samen met het onlangs overgenomen bureau C+ certificeringen.

Control Union Certifications

Purspective

Purspective is een internationaal trainingsinstituut voor inkoop en supplymanagement, met hoofdkantoor in Nederland. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van wereldwijde training programma’s for inkoop professionals en aanverwante disciplines. Purspective is onderdeel van de Nederlandse Vereniging en Kennisnetwerk voor inkoop en supplymanagement, NEVI. Nevi-Purspective is verantwoordelijk voor verschillende e-learningmodules op het platform, en ook voor de consultancy training.

Purspective

NEVI

NEVI is in 1956 opgericht als beroepsvereniging voor inkopers. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar een professioneel netwerk met als hoogste bestuurlijk orgaan de Ledenraad. Deze bestuurders zijn een afspiegeling van onze leden. Het NEVI Netwerk kent 5 kringen, 2 secties en 2 platforms.

Nevi

SDG Charter

In Nederland heeft een groeiende maatschappelijke beweging van bedrijven, NGO’s, kennisinstellingen, filantropie, gemeenten en de overheid zich geëngageerd om een bijdrage te leveren aan de SDG’s, individueel of gezamenlijk, door het SDG-handvest te ondertekenen. Dit is een unieke beweging in de wereld en een sterke basis voor maatschappelijke actie. De SDG Charter Foundation roept deze actoren bijeen, katalyseert hun gezamenlijke acties en creëert synergie in hun werk.

SDG Charter

SGS

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2400 kantoren en laboratoria met meer dan 95.000 werknemers. SGS en NDI werken samen in verschillende projecten waaronder de productcertificeringen en methodieken die onder het GSES Systeem vallen: de Environmental Product Footprint en de Circular Product Footprint.

SGS

WORDT LID

Wordt lid van het NDI en krijg toegang tot alle tools die u nodig heeft om duurzaam en circulair te ondernemen!

Fields marked with an * are required